7 octubre 2011

[07/10/2011] – Conferència “Puig i Cadafalch: l’art i la història al servei de la reconstrucció nacional”

El passat divendres dia 7 d’octubre de 2011 el Grup d’Història del Casal va celebrar la conferència inaugural sobre Puig i Cadafalch en el marc del “Open 48 Hores Puig i Cadafalch” que es va celebrar enguany per primera vegada. La conferència va anar a càrrec del nostre president Joaquim Graupera amb el títol “Puig i Cadafalch: l’art i la història al servei de la reconstrucció nacional” i va tenir lloc a la casa Coll i Regàs, una joia d’aquest arquitecte que tenim a Mataró, i concretament en una sala molt acollidora, decorada amb un impressionant conjunt de pintures d’Eduard Alcoy. Van presentar la conferència la regidora d’Urbanisme, Sra.Montserrat Rodríguez i la Sra.Mariona Gallifa, cap de secció de Patrimoni Arquitectònic de l’Ajuntament de Mataró. L’assistència a l’acte va ser molt nombrosa.